Testimonials

BASHKOHU ME +14,000 PËRDORUES TJERË TË CILËT SHKARKOJNË LITERATURË FALAS Regjistrohu

Për ne

“e-libraria.com” është themeluar nga Muhamed Fejziu dhe Egzon Neshati-dy studentë të Fakultetit të Ndërtimtarisë. Koncepti i ‘e-libraria’ është që të ndihmohen studentët në arritjen e dijes duke shpërndarë publikime të ndryshme shkencore në versionin elektronik. Deri tani ‘e-libraria’ ka arritur të skanoj më shumë se 15,000 faqe, të publikoj rreth 200 materiale nga fakultet më të mëdha në vend dhe ka më shumë se 13,000 të regjistruar.

Komentet e fundit

Cicërimat e fundit

Statistika

+200 Publikime
+12,500 Perdorues
+15,000 Faqe te skanuara